welkom bij uitgeverij Neno

Helemaal Christoff

Heel Vlaanderen kent Christoff. De zanger van hits als ‘Mijn beste vriend’ en ‘Zeven Zonden’ zorgt steevast voor ambiance op het podium, en heeft een passie voor muziek. Maar wie is Christoff naast het podium? Hoe bereidt hij zich voor op zijn optredens, waar haalt hij zijn inspiratie vandaan en vooral, waar droomt hij zelf nog van?

In dit luxueus afgewerkte kijk- en leesboek geeft Christoff voor het eerst een inkijk in zijn leven op en naast het podium. Openhartig praat hij over zijn carrière en zijn passie voor zingen, maar ook over de belangrijke plaats die het geloof in zijn leven inneemt, de nauwe band met zijn familie en team, en natuurlijk zijn fans die als één man achter hem staan.

Het boek is rijkelijk voorzien van beeldmateriaal dat speciaal voor dit boek werd ontwikkeld. Een boek voor de fans en voor iedereen die de man achter de artiest beter wil leren kennen!

IMG_4591 website

 

 

 

 

 

 

Christoff De Bolle werd geboren in Ninove op 18 juni 1976. Wil je weten wanneer je hem kan zien optreden of waar hij signeert? Surf naar www.christoff.be.

Helemaal Christoff_LR

BESTELLEN
Het boek is ook verkrijgbaar bij de boekhandel.

Verkoopprijs: € 25
Formaat: 21 x 21 cm, 168 blz.
Afwerking: hardcover met goudfolie en linnenband
ISBN: 978-90-8222-554-9
Verschenen