welkom bij uitgeverij Neno

Voorbij de angst

Anne-Catherine Boes was 32 jaar toen ze te horen kreeg dat ze ongeneeslijk ziek was. Een jonge vrouw, moeder van twee kleine kinderen. Samen met haar familie en artsen zette ze alles op alles om te genezen, haar leven stond gedurende een jaar volledig in functie van het verslaan van (borst)kanker. Dat leek in eerste instantie ook te lukken, en Anne-Catherine pikte de draad van haar leven opnieuw op.

Toen de kanker echter terugsloeg, gooide Anne-Catherine het over een totaal andere boeg. In plaats van haar ziekte opnieuw te ondergaan, nam ze het heft resoluut in eigen handen. Wat ze al begonnen was tijdens het jaar van haar behandeling, zet ze nu verder: een persoonlijke zoektocht naar manieren om haar lichaam en geest te leren zichzelf te beschermen en zo haar ziekte te verslaan. In de jaren die volgden, las Anne-Catherine honderden boeken, volgde ze talloze workshops en cursussen, en correspondeerde ze wereldwijd met artsen, professoren en spirituele leiders. Haar ervaringen schreef ze neer in een manuscript van meer dan vijfhonderd bladzijden.

Dit boek is daar de neerslag van, met zorg samengesteld door Anne-Catherines familie en haar uitgever. Het boek houdt elk van ons een spiegel voor: neem je lot in eigen handen, leef je leven voluit en geniet van elke dag.

Dit is geen boek van een vrouw die kanker kreeg en stierf. Dit is het verhaal van een vrouw die na een tegenslag beslist om alles uit het leven te halen wat mogelijk is.

Beyond the fear_front cover

BLADER DOOR HET BOEK

BESTEL HIER JOUW BOEK

Verkoopprijs: € 29,95
Formaat: 21 x 21 cm, 240 blz.
Afwerking: softcover met flappen, full-colour
ISBN: 978-90-8249-158-6
Verschijnt 3 november 2017