welkom bij uitgeverij Neno

Wanneer de nood het hoogst is…

Al meer dan dertig jaar komen mensen naar Rita Van Holder toe met hun zorgen en problemen, maar ook met hun vreugde en persoonlijke overwinningen. Met geduld en een open hart luistert Rita naar iedereen, en probeert mensen via de kracht van het gebed naar een oplossing te brengen. Hierbij neemt ze geen blad voor de mond, want eerlijk duurt het langst, maar haar woorden zijn nooit oppervlakkig, want ingegeven door hierboven.

In dit boek blikt Rita voor het eerst terug op haar rijke ervaring, en schreef ze de verhalen neer die haar het meest hebben geraakt, of waar ze de mooiste herinneringen aan bewaart. In de hoop dat mensen er kracht uit kunnen putten voor hun eigen situatie, want heel wat mensen hebben gelijkaardige problemen. Moeilijkheden in relaties, bij familiekwesties, geldproblemen, angst voor de job,… Iedereen komt op zijn levenspad niet enkel rozen, maar ook doornen tegen.

De titel van dit boek kon daarom niet beter de boodschap omschrijven die Rita aan iedereen wil meegeven: wanneer de nood het hoogst is, is de redding nabij. Zolang je als mens open staat voor de kracht van hierboven en je de rozenkrans gebruikt als medicijn, zal er altijd een luisterend oor zijn.

 

Cover_Eerst geloven dan zienRita Van Holder is al meer dan dertig jaar een luisterend oor voor iedereen met problemen of zorgen. Vanuit de inspiratie van het gebed ontwarde ze al knopen in vele hoofden, en leerde mensen hun verleden los te laten om zo sterker de toekomst in te gaan. Haar eerste boek Eerst geloven, dan zien werd meteen een bestseller.

cover Wanneer de nood het hoogst is BESTEL HIER JOUW BOEK

Verkoopprijs: € 20,00
Formaat: 23 x 16 cm, 240 blz.
Afwerking: softcover met flappen, full colour
ISBN: 978-94-9278-601-2
Verschenen