welkom bij uitgeverij Neno

Over Annelies

fotostudio Tilborghs 3666 kopie 2Annelies is uitgever van non-fictie. En de drijvende kracht achter Uitgeverij Neno.

Boeken uitgeven is Annelies haar vak en haar passie

Annelies is gepassioneerd en gedreven. Ze zet al haar ervaring en kennis in om voor jou een prachtig boek te maken. Een boek waarop je trots kunt zijn én dat voor je werkt als een hefboom. Ze pakt je project grondig en professioneel aan en omringt zich met de juiste vakmensen om van je boek een succes te maken. Dat ze een controlefreak en een perfectionist is, draagt daar alleen maar toe bij.

Annelies kent het klappen van de zweep

Annelies was in het verleden redacteur, assistent-uitgever en uitgever bij Linkeroever Uitgevers en Uitgeverij Minerva.

  • Bij Linkeroever Uitgevers stond Annelies mee aan de wieg van de bestsellers van Pascale Naessens, Claudia Allemeersch en Sofie Dumont.
  • Bij Uitgeverij Minerva zette Annelies een uitgavefonds voor zelfstandige ondernemers en vrije beroepers op, met UNIZO als partner.

Bij beide uitgeverijen realiseerde ze projecten in opdracht van kleine en grote bedrijven.

Boekconcepten ontwikkelen, jaarplannen en –budgetten opmaken, commerciële partners vinden, marketingplannen opstellen, fotografen inschakelen, vormgevers briefen, de timing van het realisatieproces bewaken, drukwerk begeleiden, distributie regelen, persberichten en mailings maken voor communicatie en verkoop, persconferenties organiseren, microsites opzetten en nog veel meer: Annelies heeft het allemaal gedaan. En ze doet het graag opnieuw. Voor jouw boek.

Werp je graag een blik achter de schermen van het uitgeefvak? Surf dan ook eens naar www.anneliesinboekenland.be, de persoonlijke blog van Annelies.

Vraag Annelies om advies

Als je een eigen boek wilt om mensen te inspireren, als hefboom voor je carrière of om je bedrijf of organisatie op de kaart te zetten: neem contact op met Annelies. Vraag advies. Leg je idee voor en vraag feedback. Het kost je maar een telefoontje of een mailtje. Bel 0473 23 91 26 of stuur je bericht naar annelies@uitgeverijneno.be.